HappyNeuron Pro Logo

Behandling av personuppgifter

För Egede Neuro är det viktigt att skydda din personliga information. Egede Neuro kommer inte att sälja, hyra, handla med eller på annat sätt överföra personlig information, trafikdata eller kommunikationsinnehåll till någon tredje part utan ditt uttryckliga samtycke. Egede Neuro samlar inte in någon personlig identifierande information utom när den specifikt och medvetet tillhandahålls av kunderna. En användares personliga identifierande information kan användas av Egede Neuro (eller SBT som ansvarar för det tekniska underhållet av webbplatsen) konfidentiellt och enbart för att förbättra sina tjänster för kunderna.

Denna Personuppgiftspolicy täcker behandlingen av personlig identifierbar information (“Personlig information”) som vi samlar in när du öppnar HAPPYneuronPro-webbplatsen. Denna policy gäller inte för processer vi inte kontrollerar eller för individer som inte är anställda eller på annat sätt engagerade av Egede Neuro eller SBT.

Vilken information samlas in?

Vi samlar in information som gör att vi kan anpassa och förbättra våra tjänster till dig. Vi samlar in följande typer av information från våra kunder:

Personlig information som du ger oss

  • Vi kan lagra all information du anger på vår webbplats eller tillhandahålla oss på något annat sätt. De typer av information som samlas in kan inkludera ditt namn, kön, ålder, valfri biografisk information, adresser och e-postadresser.

Personlig information samlas in automatiskt

Egede Neuro tar emot och lagrar automatiskt information i vår serverlogg från din webbläsare inklusive din IP-adress, kaka med företagsinformation, vilka sidor du besöker samt program- och träningsdata.

Vi samlar vanligtvis information om användningen av webbplatsen, såsom antal och frekvens på besök på webbplatsen, på ett sätt som kan jämföras med TV-tittarna som samlas in för att se hur många tittare det finns för ett specifikt program. Dessa data används i form av sammanfattande statistik, dvs. som statistisk information, och inte i ett format som möjliggör identifiering av enskilda kunder eller användare.

Kakor

Liksom många webbplatser använder vi kakor och annan standardteknologi för att samla in information för vårt eget bruk.

Vi använder kakor, som identifiera med alfanumeriska koder, som vi överför till din dators hårddisk genom din webbläsare för att våra system ska kunna känna igen din webbläsare och berätta hur och när sidor på vår webbplats besöks och av hur många personer.

De flesta webbläsare har ett alternativ för att stänga av för kakor, vilket förhindrar din webbläsare från att acceptera nya kakor, såväl som att du kan besluta om godkännande av varje ny kake på olika sätt. Vi rekommenderar starkt att du lämnar kakor aktiverade, eftersom kakor gör att du kan dra nytta av några av våra webbplatser mest attraktiva funktioner.

Denna webbplats använder Google Analytics för att analysera webbplatsens publik och förbättra dess innehåll. Klicka på följande länk för mer information om personuppgiftspolicyn relaterad till användningen av Google Analytics http://www.google.com/intl/en/analytics/learn/privacy.html.

Hur vi använder din personliga information

Vi använder information som vi samlar in för att verifiera dina besök på webbplatsen.

Om du uttryckligen har valt att ta emot marknadsföringsinformation använder vi din personliga information för att anpassa och leverera den informationen till dig.

Vi använder också informationen för att hantera och förbättra vår webbplats och våra program. Vi kan använda insamlad information, i sammanlagd form och i samarbete med externa forskare, för att mäta och kvantifiera programmens effektivitet. I vår forskning används all information i aggregerad form eller med borttagning av personlig information. På ingen tidpunkt kommer en användare att vara personligt identifierbar.

Begränsad utlämnande av din personliga information till tredje part

Att säkerställa integriteten för vår kunds personliga information är viktigt för oss. Egede Neuro og SBT delar inte användarens personliga information med tredje parter utan uttryckligt samtycke från våra användare. Egede Neuro kan emellertid anslutas till andra forsknings- och hälsoprogram och kan dela information på aggregerad basis med sådana enheter. Egede Neuro kommer inte att förse sådana enheter med information om identiteten för någon enskild användare.

Egede Neuro kan avslöja personligt identifierbar information som tillåtet eller krävs enligt lag eller som krävs av stämning, sökorder eller annan juridisk process.

Är min personliga information säker?

Ja. Säkerhet för din personliga information är mycket viktig för oss. Egede Neuro garanterar säkerheten för din personliga information med SSL-säker internetkommunikation för alla personliga informationssidor och köpsidor. Du kan se att detta är fallet när adressen i webbläsarens adressfält börjar med ”https:” och en låssymbol visas på webbläsarens skärm.

Uppdatering, ändring och ikraftträdande av personuppgiftspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra personuppgiftspolicy. Vi avslöjar sådana förändringar genom att publicera den reviderade personuppgiftspolicyn på vår webbplats. Vi uppmuntrar dig att regelbundet granska denna policy så att du alltid är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och vem vi delar den med.

Hur kan du komma i kontakt med oss?

Om du har några frågor eller frågor angående Egede Neuros personuppgiftspolicy eller dess konsekvenser, vänligen kontakta oss. Du kan också skicka ett brev till följande adress:

Egede Neuro

Pakhusgården 6

DK-5000 Odense C

kontakt@professionelhjernetraening.dk

Telefon: 0045 66 12 31 77

Sidan uppdaterad den Mar 13,2020

KONTAKTA OSS

 

Skicka oss ett meddelande

Adress:
Egede Neuro
Pakhusgården 6
DK-5000 Odense C
E-post: kontakt@professionelhjernetraening.dk

HappyNeuron Pro är ett registrerat varumärke som ägs av HappyNeuron, SBT group.

 

Copyright © 2018 HappyNeuron –